RSS

Sup Jagung Manis

Bahan:

–          500 ml air

–          2 siung bawang putih, tumis

–          100 g daging tetelan sapi, rebus, potong kecil

–          1 bungkus (8 g) bumbu kaldu Indofood rasa sapi

–          1 buah jagung manis, parut

–          1 buah jagung manis, rebus, ambil bijinya

–          1 sdm daun bawang, iris

 

Cara Membuat:

–          Didihkan air bersama semua bahan

–          Masak hingga jagung matang, angkat

–          Taburi daun bawang

Untuk 6 orang

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: