RSS

Teri Balut Tepung

Bahan:

250 g teri segar
1/2 sdt kunyit parut
1 siung bawang putih, parut
1 sdm air
ADUK JADI SATU:
100 g tepun terigu
1 sdm tepung beras
1 bungkus (9 g) Bumbu Kaldu Indofood Rasa Ayam

Cara membuat:

- Aduk teri dengan kunyit, bawang putih dan air hingga rata
- Gulingkan teri dalam campuran tepung hingga rata. Diamkan sebentar.
- Goreng hingga kering. Tiriskan.

* Untuk 6 orang

Sumber: Kemasan Bumbu Kaldu Ayam Indofood
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: